Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2 meccs 2 vereség

2011.04.29

Múlt szombaton Konyáron játszott ifi és felnőtt csapatunk. Előbbiek 11-0-ás vereséget szenvedtek, folytatva rossz szereplésüket.

A felnőttek meccsén most is szép számú bajomi szurkoló jelent meg, buzdítva a játékosokat.

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen az 5. perc környékén már vezettek is a hazaiak. Egy nagy bedobás után a védők és a kapus egymásra vártak, a hazaiak csatára pedig köszönte a lehetőséget. Nem játszottunk jól, sok hiba csúszott a gépezetbe, de így is több óriási helyzetet dolgoztunk ki. Ezek sorra kimaradtak.

A második félidőre úgy jöttek ki a fiúk, hogy meg kell fordítani az eredményt. Ez sajnos nem sikerült. Somogyi Laci többször is megbolondította védőit, de a lövése vagy beadása mindig célt tévesztett. A félidő közepén egy rossznak ítélt belépő után Máté sárgát kapott, majd megsértette a bírót, aki ki is állította. Tíz emberrel is mi veszélyeztettünk, az utolsó 10 percben több lehetőség is volt az egyenlítésre, de ez nem sikerült.

 

Konyár-Biharnagybajom 1-0 (1-0)
250 néző, vezette: ifj. Szilágyi S. (Hornyik M., Búzás A.).
Konyár: Horváth A. – Varga S., Komolay B., Kristóf P., Dobi Sz. (Rácz N.), Fábián T. (Sveda T.), Kelemen T., Gellért E. (Kerékgyártó R.), Szabó B., Nagy A., Szarvas I. Edző: Czakó Viktor.
Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I., Máté I., Boruzs N., Salya P., Somogyi L., Szabó P., Kiss G. (Szabó L.), Czibi Zs. (Szabó L.), Vass A. Edző: Dan László. Gól: Szabó B. Jók: Szabó B., Kelemen T., Kristóf P., Dobi Sz., illetve Szabó P., Kiss G., Somogyi, Salya P. Ifi: 11-0. Kiállítás: Máté I.
Czakó Viktor: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen egy nagyon masszív és jó csapatot fogadtunk. Erre rendezkedtünk be, és erre készültünk egész héten. Nem játszottunk ma jól, de itthon tartottuk a három pontot, és most ez volt a legfontosabb.
Dan László: - Sok hiba csúszott a játékunkba, ráadásul még fegyelmezetlenek is voltunk, többek között gondolok itt a kiállításra. Megjegyezném még, hogy amíg legidősebb játékosomnak, Popovics Istvánnak, aki a legalázatosabb, és a legtöbb áldozatot hozza ezért a gyönyörű játékért, a csapaton belül nem lesz követője, addig csak a középszerűséget foglyuk képviselni!
 
 
Szerdán a Magyar Kupa 2. fordulójában Körösszegapáti vendégeként léptünk pályára. A hétközi meccs rányomta a bélyegét a csapat összeállítására, főleg, hogy két ifistával összesen 11-en jelent meg a bajomi legénység.
 
Földesi A.- Salya P., Kiss S., Máté I, Boruzs N., Somogyi D., Kovács I., Szabó L., Pittner V., Dan L., Czibi Zs. összeállítású csapatunk nem játszott alárendelt szerepet. Sokat passzolva, nyugodtan játszottak a fiúk. Salya Peti a jobb szélen többször is megkavarta a vendégek védelmét. Egyik alkalommal lövésre szánta el magát, amiből nagy gól lett. Az első félidő utolsó percében a hazaiak szögletrúgását követően nem sikerült felszabadítani és a beadát követően egyik védőnkről a hálóba pattant a labda.
A 2. félidő első percében a jól játszó Salya bokája kifordult. Utólag kiderült szilánkosra tört a bokája, már meg is műtötték. Ezúton is jobbulást kívánunk!
Mivel 11 játékos utazott el a mérkőzésre emberhátrányban kellett befejezni azt. Néhány játékosnak teljesen elfogyott az ereje, de így is volt lehetőség a gólszerzésre. Ellenfelünk kihasználta hibáinkat és emberelőnyét. 2 gólt rúgva megfordította a meccset és bejutott a 3. fordulóba. Sok sikert nekik!
 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.