Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 gól Komádi kapujában

2010.10.10

Biharnagybajom-Komádi 7-1 (3-1)

250 néző, vezette: Nagy L. (Nagy T. M., Vincze F.).
Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I. (Karacs G.), Máté I., Homoki T. (Szőllősi P.), Boruzs N., Vass A. (Salya P.), Popovics I., Kiss G. (Kiss S.), ifj. Popovics I., Czibi Zs. (Kovács I.), Somogyi L. Edző: Dan László.
Komádi: Kirimi P. - Varga S., Balogh J., Pataki Zs., Nagy I., Tóth F., Lakatos Z. (Takács J.), Fekete L., Varga L., Farkas L., Vass Á. Edző: Lukács János. Gól: Vass A. (3), Ifj. Popovics I., Szvára I., Somogyi L., Kiss S., illetve Tóth F. Jók: Vass András a mezőny legjobbja, Ifj. Popovics I., Máté I., Oláh G., illetve senki. Kiállítás: Varga L. Ifi: 0-4.
Dan László: – Ezt a győzelmet Nemes Lajos bácsi emlékének ajánljuk, aki több évtizeden  át szolgálta a Biharnagybajom labdarúgását. A mérkőzésről annyit, hogy hoztuk egy lelkes, beszédes csapat ellen a kötelezőt, azt hiszem, hogy 0:1 után nem érdemtelenül. A következő 3 forduló rangadónak fog számítani, remélem jól bemelegítettünk rá.
Lukács János: – Szégyen, szégyen, szégyen!

 

U-19-es csapatunk továbbra is pont nélkül áll. Ezúttal 4-0-ra kapott ki a jelenleg 4. helyen álló Komáditól.

 

Szépszámú közönség előtt, szép időben játszottak a felnőttek. Minden adott volt egy jó mérkőzéshez, azonban a 2. percben mindenki csendben figyelte ahogy Tóth F. megszerzi a vezetést a vendégeknek. Ez volt idén a 15. gólja! Fejben talán még nem kezdtük el a mérkőzést, hiszen mindenki figyelte, ahogy egy szabadrúgást a védők mögé rúgtak be, Tóth lecsapott a labdára és nem is hibázott. Szerencsére gyorsan tudtunk egyenlíteni, köszönhetően egy jól elvégzett szögletnek, egy jó beadásnak és Vass Bandi fejesének. Pár perccel később ugyancsak "Cerka"  volt a főszereplő. Egy pontos beadást mellel átvett a 16-on belül, majd még pattanás előtt kapásból kilőtte a hosszú sarkot. Az egész mérkőzésen meghatározó volt, hogy minden apró szabálytalanságot lefújt a bíró, így alig volt játékban a labda. Szvára Imi többször is eljutott az ellenfél kapujáig, de ott az előző héthez hasonlóan nem járt szerencsével, azonban a 40. perc körül áttörte azt a képzeletbeli gátat és ünnepelhette idei 1. gólját, így már 3-1-re vezettünk.

A 2. félidőben sok lehetőségünk volt a további gólszerzésre. A legnagyobb helyzetet talán a már 2. gólos "Cerka" hagyta ki amikor közelről a felső lécet találta el. Komádi csapatából pedig a gólszerző Tóth bizonyult a legaktívabbnak, nehezen de tartották őt védőink.Jött a 4. gólunk, amikor Karacs Gergő cselére 2 komádi védő szinte "kicsúszott a világból", majd középre gurított labdáját Vass Bandi a hálóba gurította ( mesterhármas). Ezután egy fegyelmezetlenség miatt 10 emberre fogyatkozott ellenfelünk, mi pedig megadtuk nekik a kegyelemdöfést. Czibi Zsolti szép passza után Somogy Laci érkezett a védőket és a kapust megelőzve, majd senkitől sem zavarva gólt szerzett. A végére pedig még 2 nagy gól, előbb Kiss Sanyi kb. 22 méterről lőtte ki a hosszút - feliratkozva a góllövők közzé - majd ifj. Popovics Pisti góltalansága is megszakadt, amikor fejjel megtolt egy labdát majd kb. 20 méterről nagy erővel a léc alá bombázott. Ahogy Dan Laci mondja " Beverte mint ló a lónak". Tóth közben még próbálkozott az eredmény kozmetikázására, de közeli lövését Oláh Gergő lábbal védte, közeli fejese pedig elkerülte a kaput. Így maradt a 7-1-es győzelem.

Összességében megérdemelt sikert arattunk, annak ellenére, hogy a mutatott játék nem volt felhőtlen. Továbbra is az 1. helyen állunk immár 22 ponttal és 38-18-as gólaránnyal.

Következő mérkőzés a jelenleg 4. helyezett Földes ellen lesz.

Hajrá Biharnagybajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.