Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Apáti kipipálva

2011.05.16

Hétvégén újabb fontos 3 pontot zsebelt be a biharnagybajomi legénység.

A papíron kötelező győzelemként feltüntetett mérkőzésen, ha nehezen is de jobbnak bizonyultunk ellenfelünknél.
Mindössze az 5. percig kellett várni az első gólra, melyet Vass Bandi szerzett. Jól indult számunkra a meccs, de a gól után a vendégek nemhogy összetörtek volna, hanem sorra dolgozták ki formás helyzeteiket. Kapufát rúgtak, kapu mellé és felé lőttek, vagy ha eltalálták azt Oláh szépen hárított. Gólt nem szereztek, míg mi egy újabb lehetőségünket megint értékesítettük. Cerka már másodszor volt eredményes.

A fiúk biztos előny tudatában futottak ki a 2. félidőre. Ez hamar csökkent, hiszen egy beadás lecsúszott a vendég játékos lábáról, kapufa lett, majd a kipattanó hatalmas kavarodás után visszakerült ugyan ahhoz a játékoshoz. Lőtt, Oláh még beleért de a kapufáról ezúttal már a hálónkban kötött ki a labda.
Szinte a középkezdés után történt, hogy Szabó Peti a jobb szélen végigfutott, az alapvonalnál becselezte magát a 16-on belülre. A beadásába egy hazai védő beleért, ami így a hálóban kötött ki. 3-1
Mindezek után a két csapat sorra dolgozta ki nagyobbnál nagyobb helyzeteit, de a vendégek fáradni kezdtek és a hátrányukból sem tudtak faragni. Sőt, Cerka mesterhármasval már 4-1-re vezettünk ( félfordulatból a léc alá bombázott).
A cserejátékosaink frissességükkel színt hoztak a játékunkba, több passz és formás támadásvezetés jelezte ezt.
Gólt azonban már nem tudtunk szerezni. Végeredményül maradt a 4-1-es győzelem.

 

Biharnagybajom-Körösszegapáti 4-1 (2-0)
200 néző, vezette: Juhász J. (Hajdú I., Fekete L.).
Biharnagybajom: Oláh G. – Petrovics G., id. Popovics I., Máté I., Boruzs N., Szvára I. G. (Kovács I.), Somogyi L., Kiss S. (Gál P.), Szabó P. (Boruzs I.), Vass A. (Szabó L.), Czibi Zs. (ifj. Popovics I.). Edző: Dan László.
Körösszegapáti: Virányi G. – Mezei R., Szitó I., Cseke P., Horváth R., Szalai J., Újhelyi Z., Miczura Varga T., Miczura Varga K. (Horváth Zs.), Mező A. (Czirják Cs.), Koszorús I. Edző: Czegle Lőrinc. Gól: Vass A. (3), Szabó P., illetve Szalai J. Jók: Oláh G., Szvára, Szabó P., Vass A., illetve Mezei R., Szalai J. Ifi: 0-5.
Dan László: - Jó játékvezetés, a jobb helyzetkihasználás döntött a javunkra. Szerintem csapatom csinálja az edzőt, ehhez gratulálok a gárdának.
Czegle Lőrinc: - Jó iramú mérkőzésen mindkét csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, ebből Biharnagybajom négyet, mi sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni. Gratulálok a Biharnagybajomnak, és köszönjük a nagybajomi csapat támogatóinak a vendéglátást.

 

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.