Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Döntetlen a nyitányon

2011.03.28

Szombaton elkezdődött a megye II-es bajnokság is.

Első mérkőzésünket Esztáron a Blondy vendégeként játszottuk.

Ificsapatunk a félidei 5-0 után 11-0-ra kaptak ki. Továbbra is pont nélkül állnak a mezőny végén.

 

A felnőtt mérkőzés előmenetele nem a legjobban alakult a mi szempontunkból. A csütörtöki edzés utolsó perceiben Kiss Sanyi megsérült, az ő játéka még ezen a héten is kérdéses. Igazoltatáskor pedig kiderült, hogy az egy év után újra játékra jelentkezett Szabó Peti nem játszhat, igazolása tavaly lejárt annak megújítása pedig elmaradt.

Ennek fényében Dan Laci átalakította a kezdő 11-et. Sanyi helyén Somogyi Laci, Peti helyén pedig ifj. Popovics Pisti kapott helyet.

 

Blondy-Esztár-Biharnagybajom 0-0
250 néző, vezette: Nagy L. (Zámbó T., Radócz B.).
Blondy-
Esztár: Cseh T. – Papp Á., Ajtai R., Pellei E., Kónya J., Nagy L., Alimán J., Tóth V. (Fehér G.) (Farkas T.), Farkas I. (Móda G.), Varga Cs., Kovács P. Edző: Gere Csaba.
Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I. (Szőlösi P.), Máté I., id. Popovics I., Borúzs N., Kiss G. (Salya P.), Petrovics G., Szabó P. (ifj. Popovics I.), Somogyi L., Czibi Zs., Vass A. Edző: Dan László. Jók: Cseh T., Papp Á., Alimán J., illetve Petrovics G., Szvára, Czibi, Boruzs. Ifi: 11-
0.


Gere Csaba: -
Reális eredmény született, a második félidőben a mezőnymunkánk feljavult, de ez is kevés volt a gólszerzéshez.


Dan László: -
Ezért a döntetlenért mind a két csapat három pontot érdemelt volna, ráadásul úgy, hogy nagy szélben játszottunk. Kezdésnek nem volt rossz.

 

Az első félidő időjárása a hazaiaknak kedvezett. A nagy kirúgások révén - amit a hátszél is segített, hamar a kapunk elé tudtak kerülni. Mi csak rövid passzokkal tudtuk a hazaiak térfelére átvinni a labdát, hiszen Oláh Gergő kirúgásait rendre visszafújta a szél. Helyzetek adódtak mind a két oldalon, de a félidei 0-0 tükrözte a játék képét.

A második félidőben már mi voltunk a kezdeményezőbbek, hiszen a szél is minket segített. Hamar vezetéshez juthattunk volna, de ifj. Popovics lövése a felső lécen csattant. A pálya méreteit kihasználva minden oldalbedobásunk veszélyt jelentett az ellenfélre nézve, de ezek csak helyzetek maradtak. Somogyi Laci erős lövését, ami nagy valószínűséggel a hálóban kötött volna ki, az ellenfél védője ugyan kifejelte, de a fájdalomtól majdcsak elájult. A félidő közepétől az esztári csapat átvette az irányítást, szépen, kis passzokkal eljutottak a tizenhatosunkig, de ott megállt a tudományuk. Csapatunk ekkor a kontrákra épített és nem is rosszul. Vass András "cerka" futott el a bal oldalon, azonban a jó ütemben kilépő kapuson nem tudta átjátszani a labdát - középen teljesen üresen várt a beadásra ifj. Popovics. A lefújás előtt már kapkodtak a játékosok, nem sikerült helyzetbe kerülni. A végére maradt a meccslabda, amiből a hazaiak csatára egy középre gurítás után 5 méterről megkönnyebbülésünkre nem találta el a kaput, így maradt a 0-0.

Mondhatni igazságos eredmény született, azonban mindkét oldalon voltak, akik keserű szájízzel vették tudomásul, hogy csapatuk csupán egy pontot szerzett.

 

Ezzel a ponttal is előre lépett csapatunk, jelenleg a 4. helyen 23 ponttal állnak. 4 mérkőzés óta tartó vereségi sorozatunk megszakadt ugyan, de továbbra is gólképtelenek vagyunk. Ezen javítani kell, hiszen mérkőzést csak rúgott góllal lehet nyerni.

 

Következő mérkőzésen az új edzővel és kissé átalakult csapattal érkező Nagyrábét látjuk vendégül 2011.04.02-án szombaton.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.