Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Döntetlen Körösszakál ellen- részletesen

2010.08.30

Biharnagybajom-Körösszakál 2-2 (0-0)

250 néző, vezette: Juhász J. (Nagy L., Juhász D.).
Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I., Popovics I., Máthé I., Boruzs N., Karacs G. (Vas Á.), Tasnádi I. (Szőlősi P.), Homoki T., Kiss G. (Dan L.), Czibi Zs. (Kovács I.), Popovics II. I. (Salya P.). Edző: Dan László.
Körösszakál: Simon S. - Czegle N., Földesi Zs. (Juhász N.), Veres Z., Trippon Cs., Trippon T. (Takács Zs.), Erőss A., Trippon P., Szarka D. (Tar P.), Szeip L., Pap L. Edző: Trippon Csaba. Gól: Popovics I., Popovics II. I., illetve Trippon P., Pap L. Jók: Oláh G., Szvára I., Popovics I., Vas A., illetve mindenki. Ifi: 1-9.
Dan László: – A jó híre beigazolódott a Szakálnak. Egy nagyon jó mérkőzésen igazságos pontoszkodás született. Le a kalappal a csapatom előtt. Örömmel tölt el, hogy azok a játékosok, akikkel együtt kezdtem itt Biharnagybajomban a labdarúgást, hétről-hétre itt vannak a mérkőzésünkön. Ha veszítünk, együtt éreznek velünk, ha nyerünk, együtt ünnepelünk. A teljesség igénye nélkül a művésznevüket sorolom csak: (Kotró, Kisfiam, Nokedli, Lili, Inas, Frédi, Gerda, Lubi, Johny, Kicsi…..) köszönjük.
Trippon Csaba: – Itt még küzdős, hajtós meccset játszottunk. Igazságos döntetlen született.

 

Ificsapatunk az adatbank szerint 10-1-es vereséget szenvedett, sajnos továbbra is pont nélkül és elég rossz gólaránnyal állnak. A gólt, mint eddig mindet Somogyi Adrián rúgta.

 

A felnőtt meccsre körülbelül 250 szurkoló gyűlt össze a szürke esős délutánon. Az 1. félidőben inkább a labdatartás és a helyzetek kialakítása és annak be nem rúgása emelhető ki. A Szakáliak is eljutottak kapunkig de ott vagy a védők vagy Gergő megállították őket.

A 2. félidőre felpörögtek az események, mint ahogy az általában szokott lenni. A 44. percben megsérült Karacs helyére Vass András állt be. Mindkét oldalon veszélyes helyzetek adódtak de a csatárok nem tudtak élni a lehetőséggel. Egy buta hiba után viszont "megtört a jég". Boruzs Norbi rosszul elvégzett szabadrúgása nyomán a labda Trippon Péter elé került, aki szemben a kapuval 17 méterről gyönyörű gólt ragasztott a felső léc alá. Néhány perc múlva viszont már nálunk volt az előny. Előbb Tasnádi Imi beadása után az id. Popovics fejelt a hálóba, majd az ifj. Popovics lőtt kapura a 16-on belülről,amit a kapus védett de már az alapvonalon túl, így 2-1 ide. A szépszámú közönség buzdította a csapatot, csak egy baj volt: fejetlenül mentek a fiúk előre. Vass Bandi fejese a kapu közepén álló kapus kezében landolt, viszont ellenfelünk gyors és szép kontrákat vezetett. Volt hogy a gólvonalról mentettek a védőink és volt, hogy Oláh védett nagyot. Mégsem tudtuk megőrizni vezetésünket, mert Erőss a mi jobb oldalunkon átverekedte magát, a középre visszagurított labdáját pedig Pap a hálónkba juttatta, így 2-2. A végére még eltaláltuk a kapufát Homoki révén és Salya csúsztatás helyett az égbe fejelte a labdát 7-8 méterről.

Igazságos döntetlen született, amit az edzői nyilatkozatok is sugallnak. Sok sikert a szakáli csapatnak, akik jövőhéten Zsákát fogadják. Mi Szerepen játsszunk és remélhetőleg több ponttal gyarapítjuk az eddigieket.

Csapatunk 3. helyet foglalja el a tabellán 7 ponttal és 10-6-os gólaránnyal, Szerep pedig 12. helyen áll 1 ponttal és 5-13-as gólaránnyal.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.