Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy félidőt bírtunk Keresztesen

2011.06.15

Hétvégén sima vereséget szenvedett mindkét csapatunk.
Előbb az ifik megsemmisítő 25-0-ás zakóba szaladtak bele.


A felnőttek meccse nem sejtetett jó eredményt, hiszen különböző okok miatt 10 felnőtt 2 ifijátékossal kiegészülve vágott neki a rangadónak. Meglepően jól indult a találkozó, 3 perc eltelte után Vass Bandi góljával nálun k volt az előny. Ezt az eredményt maximum 10 percig tudtuk tartani és a játékrész végére már 3-1 volt az állás. Arról, hogy nem így volnultak a csapatok az öltözőbe Czibi Zsolti hosszú goltalanságát megtörve tett.

A hazaiak mindezek mellett számos kisebb-nagyobb helyzetet dolgoztak ki.

A 2. félidő legelején megkaptuk a 4. gólt és csapatunk összeomlott. A labda alig volt nálunk, a keresztesiek sorra dolgozták ki helyzeteiket. Röviddel a vége előtt már 8-szor kellett a hálóba nyúlnia Oláhnak.
A bajnokcsapat teljesen megérdemelt győzelmet aratott. A sok találat mellett rengeteg lehetőségük volt, hogy növeljék előnyüket. Igaz az is, hogy talán 2-szer lesről lőttek a kapunkba. A győzelmet és a bajnoki címet szépen megünnepelhették, mi pedig lógó orral utazhattunk haza.
Ezzel az eredménnyel lemondhatunk dobogós álmainkról, azonban egy Zsáka ellei győzelemmel a 4. hely biztosra vehető.

 
Biharkeresztes-Biharnagybajom 8-2 (3-2)
300 néző, vezette: Seres L. (Berecz A., Búzás Zs.).
Biharkeresztes: László G., (Rácz S) – Molnár J., Szabó N., Rostás A., Okos T., Kovács L., Szabó L., Lakatos J. (Mohácsi S.), Lakatos Cs. (Szitkó R.), Buka Sz., Varga I. (Baranyi I.). Edző: Furka Tibor.
Biharnagybajom: Oláh G. – Baruzs N., id. Popvics I., Máté I., Kiss G., Pittner V., Somogyi L., Czibi Zs. (Somogyi D.), Gál P., ifj. Popovics I., Vass A. Edző: Dan László. Gól: Baranyi I., Molnár J. (2), Szabó N., Okos T., Kovács L., Lakatos J., Varga I., illetve Czibi Zs., Vass A. Jók: mindenki, illetve Oláh G., Pittner V., Somogyi D. Ifi: 25-0.
Furka Tibor: - Gratulálok az ifi csapatnak az első helyhez, megdolgoztak ezért a helyezésért. Szerintem játékban, és erőnlétileg felülmúltuk az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez. Megköszönöm a szurkolóknak az egész éves szurkolását, és a város vezetésének, és az egyesület vezetőségének, hogy biztosították a megfelelő feltételeket ehhez a teljesítményhez.
Dan László: - Először is gratulálok az öregfiúk csapatnak, hogy egy jó erőkből álló (Kerti József) nyíracsádi csapatot sikerült két vállra fektetni. A mérkőzésről annyit, hogy ez is a mi csaptunk, az utolsó mérkőzésünket mindenképpen meg akarjuk nyerni a hazai közönségünk előtt.   
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.