Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fájó vereség Komádiban

2011.05.23

Visszavágtak a komádiak az őszi zakóért.
 
Sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel. A mögöttünk álló Pocsaj és a Blondy egymás ellen játszott, mi egy győzelemmel megerősíthettük volna dobogós helyünket, ez sajnos nem sikerült. A komádi a félidei 1-0 után 3-1-arányban a szombati napon jobbnak bizonyult a bajomi fiúknál.
Pozitív hír, hogy ezen a mérkőzésen Vass Bandinak sikerült elérnie idei 20. gólját, gratulálunk!
Újra a 4. helyen állunk, Földes ellen viszont  lehet javítani.
Következik az az utolsó 4 forduló, amit ősszel szerzett pont nélkül sikerült végigjátszanunk, ez most biztosan jobban fog sikerülni.
 
Komádi-Biharnagybajom 3-1 (1-0)
100 néző, vezette: Gulyás S. (Krizbai Zs., Szűcs A.).
Komádi: Kirimi P. – Farkas J., Varga S., Pataki Zs., Vass A., Bujdosó E., Nagy J., Tóth F., Balogh S., Balogh J., Gulyás T. (Mátrai S.) Edző: Lukács János.
Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I., Popovics I., Petrovics G., Boruzs N., Gál P. (ifj. Popovics I.), Szabó P., Boruzs I. (Földesi A.), Somogyi L., Czibi Zs. (Kovács I.), Vass A. Edző: Dan László Gól: Pataki Zs., Nagy I., Balogh S. illetve Vass A. Jók: Bujdosó E., Balogh S., Pataki Zs. illetve Szvára I. Ifi: 6-1.
Lukács János: - Érzésem szerint a mai mérkőzésen jogosan nyertünk, meg voltam elégedve a védelemmel, de a többi játékos is átérezte a mérkőzés súlyát és lelkesen, motiválva játszottak.
Dan László: - Megérdemelt Komádi győzelem született. Szégyellem magam a csapatom helyett a jelenlévő biharnagybajomi szurkolók előtt, hogy csak ilyen teljesítményre voltunk képesek. De tudom jól, hogy igaz sportemberek, és ők is ugyanezt érzik, éppen ezért bízom benne, hogy szombaton kijavítjuk a csorbát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.