Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győzelem Körösszakál ellen!

2011.04.14

Szombaton Körösszakál ellen játszott ifi és felnőtt csapatunk.

Az ifik folytatava rossz szereplésüket 10-0-ra kaptak ki soros ellenfelüktől.

A felnőttek meccseit sok gól és izgalom szokta jellemezni, ez a meccs sem volt ez alól kivétel.

Jó pályán, sok néző előtt játszottak a felek.

Az első félidőben Somogyi Laci agilis játéka és a megszerzett 2 gólunk igazán pozitívumként hozható fel. Laci a jobb szélen sokszor futott el, helyzetig is eljutott, de gólt nem tudott szerezni. Újra kis pályán játszottunk és végre sikerült kihasználni a nagy bedobásainkat. Laci dobott Vass Bandi pedig érkezett 1-0 ide. A gólunk után a hazaiak kezdték átvenni az irányítást, azonban újabb gólt ugyancsak mi szereztünk Vass Bandi révén. A jobb oldali védő hazagurítása rövidre sikerült így "Cerka" lecsapott rá, majd kicselezte a kapust és megszerezte csapatunk és önmaga 2. gólját. Kb. két percre rá jött a szépítő gól. Több ember is elmélázott, majd a hazai támadó 20-22 méterről kilőtte a jobb alsót. A félidőig már nem változott az eredmény.

A 2. játékrészben újra sikerült ellépnünk ellenfelünktől, miután "Cerka" szép visszagurítása után Szabó Peti mintaszerű gólt rúgott. Sajnos most sem sikerült sokáig tartani az eredményt. A félpályánál Czibit buktatták, a bíró szájába vette a sípot majd meggondolta magát és továbbot intett, csapatunkból többen megállva nézték végig, amint a középen érkező hazai támadó 5-6 méterről a léc alá emelt, szorossá téve a meccset. Ez a gól megtörte csapatunkat, a szakáliak beszorítottak minket a kapunk elé, de gólt nem sikerült elérniük. Nekünk 1-2 lehetőségünk adódott még, de Kiss Gabi helyzete példázta az esélyünket az újabb gólszerzésre, amikor egyedül vihette a labdát a kapusra, de a végén még lövés sem lett belőle. A vége előtt nem sokkal Boruzs Norbi egy elkésett belépő után megkapta 2. sárgalapját, így ő kénytelen volt elhagyni a játékteret.

Szenvedve bár, de 6 mérkőzés után újra sikerült megszereznünk a 3 bajnoki pontot és ez a legfontosabb.

 

Körösszakál-Biharnagybajom 2-3 (1-2)

250 néző, vezette: Juhász J. (Hajdú I., Pető S.).

Körösszakál: Simon S. – Szeip L., Trippon Cs., Földesi J. (Pokoli J.), Benedek B., Trippon T. (Földesi Zs.), Trippon P., Erőss A., Czegle N. (Kisikán T.), Zima V., Szarka D. Edző: Turi Barna.

Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I. (Szabó L.), id. Popovics I., Máté I., Boruzs N., Petrovics G., Szabó P., Somogyi L. (Salya P.), Czibi Zs. (Kovács I.), Kiss G., (ifj. Popovics), Vass A. (Boruzs I.). Edző: Dan László. Gól: Zima V., Szarka D., illetve Vass A. (2), Szabó P. Jók: mindenki, illetve mindenki, Petrovics G., Vass A. Ifi: 10-0. Kiállítás: Boruzs N.

Turi Barna: - A szerencsésebb csapat győzött, örülök, hogy a fiúk túltették magukat a múlt heti bekapott nyolc gólon. Sajnos ezen a mérkőzésen nem volt szerencsénk, sok sikert a Biharnagybajomnak.

Dan László: - Tudtuk, hogy egy jó csapat otthonába látogatunk, ennek megfelelő volt a hozzáállásunk, bízom benne, hogy ez a győzelem a továbbiakban lökést ad a csapatnak.

 

Szerdán a Magyar Kupa selejtezőjének első fordulójában 6-1 arányban vertük idegenben Komádi (vegyes) csapatát. Gólszerzőink: Vass A. 2, Somogyi L., Boruzs N., Kiss S., öngól

 

Szombaton Szerep ellen gyarapíthatjuk pontjainkat. A mérkőzés 16.00-kor kezdődik, előtte 2 órával az ifik játszanak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.