Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Dan Lászlóval

2011.03.03

1. Hogyan látod az őszi szereplésünket?

A 9. mérkőzésig elfogadhatónak,sőt várakozáson felülinek tartom. Az utolsó 4 meccsünk eléggé felejthetőre sikerült, igaz három vereséget a most is előttünk lévőktől szenvedtünk el, de ez a tény nem mentesít bennünket.


2. Mik a csapat céljai a bajnokságban?

Elsősorban a közönség szórakoztatása a célunk, de ha mégis számosítani kellene akkor a 3-8. hely valamelyike,ezt a lejátszott 13 mérkőzés fényében mondom.


3. Ehhez elég erős a keret vagy erősíteni kell a tavaszi szezonra?

Igen, úgy érzem, hogy ezzel a kerettel is meg tudjuk valósitani az előbb felvázoltakat, bár 2 játékost igazoltunk a jelenlegi kerethez, Földesi Ambrust és Petrovics Gergőt. Szabó Peti, akit szinte egész tavasszal nélkülöztünk hál isten felépült, Velük mindenféleképpen erősödtünk. Sajnos Schwarcz Marci újra mégsérült, az ő személyében egy igen gólerős és nagyküzdő játékost veszítettünk tavaszra.                                                                                                  Decemberben nagy tragédia ért egy családot, a barátokat és egyben a mi csapatunkat is. Karacs Gergely 22 éves korában elhunyt.


4. Milyenek a körülmények?

A körülmények a mi viszonyainkhoz elfogadhatóak, bár az időjárás nálunk is beleszólt az előre eltervezettekbe. Edzésszám megfelelő, látogatottsága már nem annyira. 1-2 edzőmeccsel játszhattunk volna többet, edzésre járókkal teljes mértékben meg vagyok elégedve, sajnos csak fele-fele arányban járunk, akik nem járnak vagy csak ritkán róluk nincs mit mondanom, viszont ez ősszel is látszott a teljesítményeken és most is fog.


5. Milyen a csapat támogatottsága?


Az őszi támogatottságunk minden részről jónak mondható, szponzorálás témában kiemelném az önkormányzatot, polgármester urat, aki szinte minden mérkőzésünkön tiszteletét teszi vagy Czeglédi Gyulát, aki igen-igen bele szokott nyúlni a zsebébe. Nem utolsó sorban az öregfiúk csapatát, akik minden szinten mellettünk és velünk vannak, úgy kritizálásban, mint támogatottságban, ha valakit vagy valakiket nem emlitettem elnézést, de a tapasztalatomat irtam le. A szurkolóinkra egy rossz szavunk sem lehet, ahogy mentünk bele a bajnokságba ők is egyre gyarapodtak,és szurkolásukkal segítették a csapatot, köszönjük nekik!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-----------------

(Cibu, 2011.03.04 11:12)

Lájkolom... :)