Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdődik a tavaszi szezon!

2011.03.23

Szombaton végre elindul a megye II-es bajnokság is.

 

Csapatunk Esztáron a Blondy vendégeként kezdi meg a pontvadászatot.

Tavasszal izgalmas, fordulatos mérkőzésen otthon tudtuk tartani a 3 pontot, 5-4-re nyertünk. Arról a mérkőzésről ITT olvashatnak.

 

Az edzői nilatkozatot is áttekintve felemás érzésekkel utazhatunk az első meccsre. Mondom ezt azért mert a körülmények nem voltak a legmegfelelőbbek a felkészülés alatt. A közel 25 fős keretből kevesen tudtak edzésre járni, felkészülési mérkőzéseket alig tudtuk lejátszani az időjárási viszonyok miatt, viszont a lejátszott meccseken is 11-13 fős keret állt rendelkezésre. A megjelent játékosok viszont nagy akarásukat bizonyították például azzal, amikor 4 nap alatt 3 meccset is le kellet játszani.

Egy biztos, az első meccsen egy olyan csapat állhat ki a Blondy ellen, akik egyazon meccsen, együtt még nem tudták megmutatni tudásukat. Itt lesz az ideje!

Ellenfelünk a 7. helyről várja a rajtot 5gy 2d 6v, ami 17 megszerzett pontot jelent. 37 gólt rúgtak és 28-at kaptak. Leggólerősebb játékosaik Pellei Endre 11 és Farkas István 8 találattal.

A mi csapatunk egy nagyon rossz sorozatot szeretne megszakítani - sorozatban 4 vereség és ezeken összesen 1 rúgott gól. A bajomi csapat jelenleg az 5. helyen áll 7gőzelem 1 döntetlen és 5 vereséggel, 22 ponttal és 39-25-ös gólaránnyal. A mi legjobb gólvágóink Vass András 11 és Czibi Zsolt 8 találattal.

 

A találkozó 15.00- kor kezdődik.

A mérkőzés játékvezetője Nagy László lesz, segítői, Zámbó Tamás és Radócz Barnabás.

Az ifik előtte 2  órával kezdik a szezont. Itt a Blondy 18 ponttal a 10. helyet foglalja el, míg a bajomiak 0 ponttal az utolsó helyen állnak.

 

Jó időt sok szurkolót és bajomi győzelmeket!

Hajrá Bajom!

 

A mappában található képek előnézete Felnőtt csapat a keresztesi meccs előtt

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.