Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közel a dobogó

2011.05.09

Szombaton nagy lépést tett a csapat ahhoz, hogy a bajnokság végére a dobogó képzeletbeli alsó fokára felkapaszkodjon.

Pocsajon vendégszerepeltünk, sikerrel. Tudni kell, hogy a hazaiak 9 mérkőzést vívtak meg otthonukban veretlenül, majd jött a hétvége.

Végig tudatosan, erőszakosan és alázatosan játszottak a fiúk. Ennek meg is lett az eredménye. Sikerült kihasználni nagy bedobásainkat, melyekre Szabó Peti az első játékrészben kétszer is jól érkezett megadva a meccs alaphangulatát,  fordulás után a klasszikus mesterhármast érő gólt is megszerezte, ugyancsak egy nagy bedobás után. 3-0 után szabadrúgásból szépített a pocsaji gárda, majd nem sokkal a vége előtt felzárkózott 3-2-re, de a csereként beállt ifj. Popovics István az utolsó minutumban értékesítette sokadik kontratámadásunkat. Végeredmény 4-2 a javunkra.

Dicsérendő a játékosok hozzáállása, mindenki küzdött, hajtott, segített a társának. Ezzel a mentalitással ebben az osztályban bármelyik csapat legyőzhető. Reméljük a következő mérkőzésekre átmentik ezt a stílust, melynek eredménye az éremosztás lehet.

A négy gólunk mellett most is számos kihagyott helyzet az ami az árnyoldalt képviseli. A konyári mérkőzés óta egyre több lehetőségünk van a gólszerzésre és szerencsére javul a tendencia. Ez kell is mert hétvégén jön a Körösszegapáti, akiket ugyan a bajnokságban idegenben simán vertünk, de idén a kupából búcsúztattak minket.

Ezzel az értékes győzelemmel egy pontra megközelítettük Pocsajt és megerősítettük 4. helyezésünket a tabellán.

 

Pocsaj-Biharnagybajom 2-4 (0-2)

100 néző, vezette: Sápi Cs. (Kóti L., Szabó F.).

Pocsaj: Molnár S. – Szabó K., Kozma S., Deczki L., Lakatos Z. (Ócs S.), Nagy P., Szilágyi Cs., Máté F., Plóki M., Tóth K. (Rézműves Cs.), Lakatos S. (Rézműves A.) Edző: Plókai Mihály.

Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I., Popovics I., Kiss G., Burozs N., Somogyi L. (Gál P.), Szabó P., Máté I., Kiss G. (Boruzs I.), Czibi Zs. (Popovics II), Vass A. (Kovács I.). Edző: Dan László. Gól: Szabó (3), Popovics II. Jók: mindenki, Szabó P. a mezőny legjobbja.

Plókai Mihály: - Nem tudtuk elérni.

Dan László: - Sportszerű mérkőzésen, színvonalas játékvezetés mellett egy nagyon egységes csapatot sikerült legyőznünk taktikus, és egy nagyon akaratos játékkal. Gratulálok Misi barátomnak a jó csapatához.

 

A mappában található képek előnézete Edzés 2011.03.31.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.