Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maradt a 22 pontunk

2010.10.31

 

Kép

Biharnagybajom-Biharkeresztes 0-1 (0-0)
220 néző, vezette: Kertész F. (Szabó Zs., Kovács I.).

Biharnagybajom: Oláh G. - Homoki T., Id. Popovics I., Máté I., Kiss S. (Karacs G.), Szvára I. G. (Salya P.), Czibi Zs. (Boruzs I., Szöllősi P.), Somogyi L., Boruzs N., Ifj.Popovics I. (Gáll P.), Vass A. (Kovács I.). Edző: Dan László.
Biharkeresztes: László G. - Molnár J., Lakatos J., Lakatos Cs. (Rusznyák A.), Kocsis T., Okos T. (Baranyi I.), Kovács L., Szabó N., Mohácsi S. (Zsiga K.), Flaskai Zs. (Varga I. Zs.), Szabó L. Edző: Furka Tibor.

Gól: Kovács L. Jók: Oláh G., illetve mindenki. Ifi: 2-10.

Dan László: – Sajnos, bizonyította ez a mérkőzés is, hogy még nem vagyunk igazán jó csapat, mert ha azok lennénk, az x-et hoztuk volna, Biharkeresztes megérdemelten nyert. Játékunkból hiányzott a céltudatosság és a jó értelemben vett agresszivitás.
Furka Tibor: – Egy jó játékkal megérdemelten hoztuk a rangadót, akár több góllal is nyerhettünk volna.

 

Az előző héthez hasonlóan nem sikerült pontot szerezni egyik csapatunknak sem. Az ifik 5-0-ás félidei vendég vezetés után 10-2-re maradtak alul. Gólszerzők: Gorzsás Lajos és Bere Norbert

 A felnőttek meccse igazi rangadónak ígérkezett és az is lett. Igaz, az irányítást már a mérkőzés elejétől fogva a vendégek a kezükbe vették. Sok helyzetet dolgoztak ki, de vagy a kapufát találták el, vagy Oláh Gergő hárított. Mi pontatlanul, sok hibával és idegesen játszottunk, de küzdöttünk. A legnagyobb bajomi helyzet ifj. Popovics előtt adódott, aki a kapus rossz kirúgását kihasználva kapura lőtt, de a labda a kapufáról kipattant. 0-0-ás döntetlennel fordultak a csapatok. Továbbra is sok helyzetet dolgozott ki a vendég együttes, de gólt nem sikerült szerezniük, egészen a 88. percig. Egy a védők mögé berúgott labdára Kovács startolt a leggyorsabban - tegyük hozzá lesgyanús helyzetben - és közelről megszerezte a mindent eldöntő gólt. Nem is változott az eredmény. Zsinórban 3-szor szenvedtünk vereséget közvetlen riválisainkkal szemben. Továbbra is mi szereztük a legtöbb gólt, de az hogy ezen a 3 mérkőzésen összesen egyet tudtunk begyötörni, mindent elárul.

 

Az őszi fordulók utolsó mérkőzése következik a sereghajtó Zsáka otthonában. Eddig 2 mérkőzésen rúgtak gólt, összesen 5-öt de ezt a kettőt meg is nyerték, ezzel a 6 ponttal pedig az utolsó helyen állnak a tabellán. Javítani kell a csapatnak ,hogy ott tudjon maradni a dobogó közelében. Mondhatjuk, hogy csak a győzelem az elfogadható.

 

Hajrá Bajom!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.