Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy arányú győzelem!

2011.09.12

A kismarjai 3-0-ás vereséget követően hazai pályán fogadtuk Szerep gárdáját. Ez a mérkőzés mindig rangadónak számít. Most éppen első győzelméért hajtott mindkét alakulat.

1-0-ás félidőt követően, nagy arányú, sima győzelemnek örülhettek a fiúk.
Külön kiemelendő, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a találkozót.

Gólszerzők: Gál P., ifj. Popovics I., Somogyi L. (3)

Biharnagybajom-Szerep 5-0 (1-0)

100 néző, vezette: Katona L. (Megyaszai A., Makra Cs.).

Biharnagybajom: Oláh – Popovics I., Rigó P. (Somogyi P.), Ugrin L., Gál P., Gorzsás L., Földesi A. (Somogyi Gy.), Kiss G., Madar Z., ifj. Popovics I., Somogyi L. Edző: Földesi Ambrus.

Szerep: Béres – Rácz, Szabó, Török, Romhányi, Oláh Á., Makai (Zsíros), Rácz B., Mátyás, Fegyverneki (Mile Zs.), Rácz. Edző: Nagy Norbert. Gól: Gál P., ifj. Popovics I., Somogyi L. )3). Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 2-9.

Földesi Ambrus: – Ezer éves átkot törtünk meg ezzel a győzelemmel. A játékosok mindent megtettek a siker érdekében, ahogy az eredmény is mutatja.

Nagy Norbert: – Nagy lelkesedéssel és nagy reményekkel vágtam neki a csapat irányításának, jó érzéssel töltött el együtt dolgozni barátokkal, csapattársakkal, tisztelet a kivételnek. De úgy érzem, nem kaptam meg a megfelelő tiszteletet, ily módon nagyon nehéz megkövetelni a játékosoktól bármit is. Sajnos nem alkotunk olyan csapatot, aki edzés nélkül képes eredményt produkálni, mindezt alázat, és a játék szeretete nélkül. Nem akarom cserben hagyni a csapatot, de ha a fentiekben leírtakat nem tudjuk megvalósítani, akkor kétség kívül eredménytelenek maradunk. Véleményem nem szabad hagyni egy megye II-es csapat széthullását, ezért ezeket a sorokat olvasva vonja le minden játékos a rá vonatkozó hibákat, és tegyünk ellene!

 

Gratulálunk a győzelemhez  és Somogyi Lacinak a mesterhármasához!

Következő mérkőzés Körösszegapátiban lesz., ami 09.17-én 15.00-kor kezdődik.

Sok sikert!

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.