Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örömteli Majális

2011.05.02

Ificsapatunk első győzelmét szerezte. 3-1-es félidő után 9-2-re verték a szentpéterszegieket.

Gólszerzők: Bartha Máté 3
                      Pittner Valentin 2
                      Nemes Gergő 2
                      Gorzsás Lajos
                      Nagy László
 

Gratulálunk és sok sikert!

 

Biharnagybajom-Szentpéterszeg 5-0 (0-0)

200 néző, vezette: Katona L. ( Török Cs., Pető S.).

Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I. ( Szőlősi P.), Popovics I., Kiss G., Burozs N., Somogyi L., Szabó P. (Kovács I.), Petrovics G. (Szabó L.), Kiss G. P. (Boruzs I.),Czibi Zs., Vass A. ( Gál P.) Edző: Dan László .

Szentpéterszeg: Szűcs P. – Mészáros I., Kovács J., Orovecz, Erdei Z. (Kártik J.), Szabó G., Muzsnai J., Barzsa B., Józsa T. (Ékes Z.), Varga Zs., Farkas K. Edző: Kártik József. Gól: Kiss S., Somogyi L., Vass A., Boruzs I., Gál P. Jók: Szvára I., Kiss S., Somogyi L. illetve Kovács J., Barzsa P., Szabó G., Szűcs P.Ifi:9-2.

Dan László: Az első félidő lagymatag játéka után a csapatom megrázta magát, és úgy érzem ilyen arányban  is megérdemelten győztünk. Salya Péternek ajánljuk ezt a győzelmet aki a héten súlyosan megsérült, illetve Bedő Tibor főorvos nőgyógyásznak. Ezúton gratulálunk az ifi csapatunknak, mely első győzelmét aratta.

Kártik József:A különbség sajnos reális, ez volt az a nap, amikor, mint edzőnek, minden bajom előjött.

 

Előre könnyűnek tűnt a felnőttek meccse, hiszen tavasszal idegenben 7-1-re vertük a péterszegieket. Ez a mérkőzés folyamán inkább a második részben érződött. Az első játékrészben sok hiba és kihagyott ziccerek maradnak meg emlékezetünkben. Ilyen szituáció volt Vass Bandi helyzete, amikor már csak a kapus volt vele szemben, de nem sikerült gólt szereznie. Talán 1-2 kontratámadást kivéve a vendégek nem tették próbára védelmünket.
A második félidő a lehető legjobban kezdődött. Somogyi Laci passzát követően Cerka megszerezte a vezetést, majd nem sokkal később Laci is feliratkozott a góllövők közzé. Őket követte sorrendben Kiss Sanyi (egy bepassz után), Boruzs Pisti (labdaszerzést követően) és Gál Peti (Kokó önzetlen passzát követően) kialakítva az 5-0-ás végeredményt. Azt viszont, hogy "csak" ennyi lett a különbség a hanyag helyzetkihasználásunknak köszönhetjük. Szabó Peti, Somogyi Laci, Szvára Imi, Gál Peti, Vass Bandi, Boruzs Pisti ordító helyzeteket hagytak ki. Szerencsére ezen a mérkőzésen nem ez döntött és csapatunk megszerezte a 3 pontot, teljesen megérdemelten.
 


Következő mérkőzés Pocsajban lesz 2011.05.07-án 16.30-tól.
Igazi rangadó várható.

Hajrá Biharnagybajom!
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.