Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őszi statisztika

2010.11.16

Véget ért a 2010/11-es szezon őszi felvonása a megye II. osztály Déli csoportjában.

Biharnagybajom az előző szezonban elért 13. helyezése után legalább a középmezőnyben való megragadást tűzte ki célul. Ezt végül sikerült elérni, hiszen 5. helyen zárt csapatunk. Az viszont, hogy mégsem teljes az öröm a alábbiak mutatják.

 

13 mérkőzésen 7 győzelmet arattunk 1 döntetlent értünk el és 5 vereséget szenvedtünk. 39 gólt rúgtunk és 25-öt kaptunk.

Csapatunk bajnoki szereplését 3 részre lehetne bontani:

Az első 4 fordulóban megvertük a tavalyi bajnok Blondy-t és a dobogós Nagyrábét, majd a Körösszakál elleni döntetlent egy Szerep elleni csúfos vereség követett.

A 2. szakasz volt a legszebb és legtöbb pontot hozó. 5 mérkőzésből 5-öt nyertünk imponáló 25-5-ös gólaránnyal. Sorozatban vertük Konyár, Szentpéterszeg, Pocsaj, Körösszegapáti és Komádi csapatát. A 8. és 9. fordulót követően pedig már a tabella élén álltunk (pontelőnnyel).

A 3. szakasz ugyancsak 4 fordulóból állt (szerencsére):

A tabellán szorosan mögöttünk állók ellen játszott a csapat. Amit senki sem gondolt, egymás után kikaptunk Földestől, Kismarjától és Biharkeresztestől is. Igazi arculcsapásként pedig az utolsó Zsáka is 3 pontot gyűjtött be ellenünk. Mondhatjuk jókor jött a téli pihenő.

A 3 szakasz a gólok tekintetében is nagy eltérést mutat. Az elsőben 13-13 volt a gólarány - a már említett második mellett (25-5) - a harmadik szakaszban 1-et rúgtunk és 7-et kaptunk.

Leggólerősebb játékosunk Vass András, aki 13 mérkőzésen 11 gólt rúgott, mellette Czibi Zsolt és ifj. Popovics István is jeleskedett 8 ill., 6 góllal.

Jó hír, hogy nem volt egy kiállított játékosunk sem, igaz 25 sárga lapot sikerült összegyűjteni.

A jelenlegi helyezéseket a tabella menüpontban lehet megtekinteni.

 

Hajrá Biharnagybajom!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.