Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rúgott gól nélküli vereségek

2011.10.19

A bravúros hazai pontszerzést követően a szintén haloványan teljesítő Esztár otthonában lépett pályára csapatunk.

Küzdelmes mérkőzésen a döntetlen megszerzése karnyújtásnyira volt, de a végén a hazaiak megduplázták az első félidőben szerzett vezetésüket otthon tartva a három pontot. Mindkét oldalon sok kihagyott helyzet jellemezte a mérkőzést, az esztáriak viszont ebből kettőt értékesíteni tudtak, így mondhatjuk megérdemelt volt a végeredmény.

Ezt követően múlt hétvégén sajnos még a nézők is elpártoltak a csapattól, mindössze 10-20 ember látogatott ki a Konyár elleni mérkőzésre.
Ha nem is látnokok voltak az otthonmaradt nézők, mindenesetre utólag kijelenthetjük örülhetnek, hogy nem ezt az időtöltést választották szombat délutánra. A konyáriak megsemmisítő 10-0-ás győzelmet arattak! Elszántságukról mindent elárul, hogy a 84., 85. és a 88. percben is betaláltak. Igaz a bajomi fiúk közdöttek, hogy legalább egy szépítő találatot elérjenek, hiszen annak ellenére, hogy két együttest előznek meg a tabellán nincsenek hozzászokva az ilyen arányú vereséghez. Eddig 8 összecsapáson 15-ször vették be a bajomi hálót, Konyár viszont kegyetlenül kihasználta adódó lehetőségeit, néha még hazai segítséggel is (öngól).

Következő mérkőzés a "szomszédvári" rangadó lesz. Nagyrábéra utaznak a fiúk. Ezeken a megmérettetéseken általában mindegy, hogy addig ki és hogyan szerepelt a bajnokságban, itt bármi megtörténhet.
Reméljük ez egy számunkra pozitív eredmény elérése lesz.

Sok sikert!

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.