Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szégyenkezünk

2010.11.07

A sereghajtótól kaptunk ki az utolsó őszi fordulóban, úgy hogy most sem sikerült gólt rúgnunk:

 

Zsáka-Biharnagybajom 1-0 (0-0)

150 néző

Vezette: Nagy L. (Pető S., Török Cs.)

Zsáka: Piros J. - Molnár L., Karácsony A., Roza Z., Dúró I., Bácsi Z., Lakatos A. (Tóth R.), Tóth G., Dúró L., Dúró Cs. (Szoboszlai A.), Fekete S.

Edző: Duró István

Biharnagybajom: Oláh G. - Homoki T., Id.Popovics I., Máté I., Kiss G. P. (Kiss S.), Szvára I. G. (Karacs G.), Czibi Zs., Somogyi L., Boruzs N., Ifj.Popovics I., Vass A.

Edző: Dan László

Gól: Dúró L.

Jók: mindenki, illetve senki.

Ifi: 8-1.

Duró István: – Sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. A lelkesedés és a szív ismét hozta a győzelmet. Gratulálunk az ifjúsági csapat győzelméhez és további sok sikert kívánunk Biharnagybajom csapatának.

Dan László: – A Zsáka megérdemelten nyert, akár több góllal is hozhatták volna a meccset. A mai napban két pozitívum van, hogy Román István barátommal a Zsáka volt elnökével találkozhattam, a másik pedig, hogy Biharnagybajomban finom vacsora vár bennünket Szabó (Szomi) barátom jóvoltából.

 

 

Az ifik sajnos most sem tudtak pontot szerezni soros ellenfelükkel szemben. 8-1-es vereséget szenvedtek. Az tavaszi szezont biztos, hogy az utolsó helyről kezdik.

 

A felnőtt meccs győzelmet ígért a bajomiak számára, de nem kis meglepetésre 1-0-ra elbukták azt.  Az utóbbi időszakban megszokott fejetlenség uralkodott. Hiányoztak a passzok, ez pedig nagyon rossz jel volt. A hazaiak lelkesen küzdöttek. Akadt néhány helyzetük is, de nem volt számottevő, igaz mi még azt sem tudtunk kialakítani. Az első félidőben egy vitatható 11-est hagyott ki a Zsáka. A második játékrészben pedig szinte az 1. percben sikerült betalálniuk, miután nem tudtunk felszabadítani a kapunk elől.1-0 oda. Próbálkoztunk, de helyzetek nem nagyon adódtak számunkra. A végén Somogyi Laci közelről a kapusba fejelt - kikaptunk -, a csapat pedig szégyenkezve az öltözőbe kullogott.

 

Talán a pálya talaja lehet mentség a mutatott játékra, azonban a hazaiak megmutatták, hogy lelkesedéssel így is lehet győzelmet aratni. Így utólag kimondhatjuk, jókor jött a bajnokság vége. Csapatunk nagyon leeresztett az utolsó fordulókra és a tabella elejéről az 5. helyre csúszott vissza. Egy kis statisztika a végére. 8 mérkőzésen kaptunk idén 1 gólt, ebből 3-szor kikaptunk 1-0-ra( Földes, B.keresztes, Zsáka). Az utolsó 4 mérkőzésre az addigi erényünk, azaz a gólszerzés, - első 9 mérkőzésen 37 rúgott gól -  csődöt mondott. Öröm az ürömben hogy még így sem maradtunk el nagyon a dobogótól, hiszen a Pocsaj csupán 1 ponttal gyűjtött többet mint mi. Tavasszal lehet javítani!

 

Hajrá Biharnagybajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.