Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szoros mérkőzésen döntetlen

2011.05.30

Szoros mérkőzésen döntetlent ért el csapatunk Földes ellen. Félidőben még 2-1-re vezettek a fiúk, de az utolsó pillanatokban ellenfelünk egalizált és "elvitt" 1 pontot.

Nagyon hamar, már a 4. percben megszereztük a vezetést "cerka" révén, aki már 21. góljának örülhetett. Gyorsan növelhettük volna előnyünket, de előbb Gál Petinek, majd Somogyi Lacinak sem sikerült a hálóba juttatni a játékszert. Mindezek után megváltozott a játék képe és a vendégek szépen átvették az irányítást. Eltalálták a kapufát, vagy éppen Oláh Gergő védett, de őriztük vezetésünket egy ideig, de egy nagy hiba után a vendégek csatára 2 védőt lerázva magáról, higgattan lőtt a kapunkba egalizálva az eredményt.
Mindkét oldalon adódtak lehetőségek. Amikor megszereztük a labdát, gyors labdakihozatal után már az ellenfél kapuja előtt voltunk. Egy szöglet utáni kisebb kavarodás után pedig a mindig nagyon jól berobbanó Szabó Peti újra megszerezte nekünk a vezetést. Nem sokkal később megint ő került helyzetbe, hasonló szituáció után, de lövése centikkel a kapufa felett elszállt.

A második játékrészben rengeteg lehetőség adódott hol az egyenlítésre a vendégeknek, hol pedig a "kegyelemdöfés" bevitelére a bajomiaknak, de nem sikerült eredményesnek lenni. Gál P., Vass A., Máté I., Czibi Zs. is meccslabdával felérő helyzeteket puskáztak el, míg hátul ha nem is acélosan de tartottuk az eredményt. Sajnos nem a meccs végéig, hiszen a 89. percben az első vendégtalálat szerzője újra villant és okos lövését sem kapusunk, sem a kapufa nem tudta hárítani. A ráadásban még egy ordító helyzetet is kihagytak a vendégek, így maradt a 2-2-es végeredmény.

A többi csapat mérkőzésének eredményei azt a szerencsés fordulatot hozták, hogy még ezzel az döntetlennel is előre tudtunk lépni. Jelenleg a 3. helyen állunk jócskán lemaradva Kismarjától, akikkel ezen a héten idegenben mérkőzünk meg. Mögöttünk nagyon felsűrűsödött a mezőny, de egy biztos, a mi kezünkben van a sorsunk. Pontelőnnyel várjuk az utolsó három mérkőzést.

 

Biharnagybajom-Földes 2-2 (2-1)
150 néző, vezette: Katona L. (Fekete L., Mogyorósi J.).
Biharnagybajom: Oláh G. – Kiss S., id. Popovics, Máté I., Boruzs N., Gál P. (Boruzs I.), Szabó P., Petrovics J., Somogyi L. (Czibi Zs.), ifj. Popovics (Kovács I.), Vass A. Edző: Dan László.
Földes: Szabó Gy. – Tóth J., Balogh F., Kiss N., Nagy S. (Sipos A.), Gál D. (Vincze N.), Rusznyák Zs., Kiss Z., Papp B. (Egri A.), Karacs T. (Bojtor Z.), Sápy B. Technikai vezető: Sápy Béla. Gól: Vass A., Szabó P., illetve Sápy B. (2). Jók: Oláh G., Vass A., Szabó P., illetve mindenki, Tóth J. a mezőny legjobbja. Ifi: 1-6.


Dan László: - Megérdemelten vitte el az egy pontot a Földes, csapatomtól sokkal többet várok futásban és technikailag is. Két nagyon nehéz mérkőzés vár ránk idegenben, reméljük összeszedjük magunkat.

Sápy Béla: - Igen küzdelmes mérkőzésen, egy harcosan és jól játszó hazai csapat ellen szereztünk egy pontot, bár véleményem szerint, közelebb álltunk a győzelemhez. Gratulálok mindkét csapatnak.

 

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.