Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb fontos győzelem!

2010.09.27

Fontos 3 pontot gyűjtöttünk be az elmúlt héten is. 0-1-ről fordítva 2-1-re vertük a jó erőkből álló Pocsaj gárdáját.

Biharnagybajom-Pocsaj 2-1 (0-1)


220 néző, vezette: Katona L. (Juhász J., Megyaszai A.).
Biharnagybajom: Oláh G. - Homoki T., Id. Popovics I., Máté I., Boruzs N., Szvára I. G.(Kovács I.), Somogyi L., Czibi Zs. (Boruzs I.), Kiss G. (Kiss S.), Vass A. (Schwarcz M., Salya P.), ifj. Popovics I. (Karacs G.). Edző: Dan László.
Pocsaj: Kun Zs. - Deczki L., Nagy P., Sóvágó S., Kun I., Rézműves A. (Varga S.), Plókai M., Szilágyi Cs. (Pántya Zs.), Lakatos Z., Lakatos S. (Tóth K.), Máté F. (Ócs S.). Edző: Plókai Mihály. Gól: Czibi Zs., Somogyi L., illetve Máté F. Jól: Homoki T., Somogyi L., illetve Nagy P. Ifi: 0-12.
Dan László: – Örülök, hogy ilyen értelmes emberekkel dolgozhatok együtt, egy x-es meccsből kihoztuk a maximumot egy jól eltalált lövéssel. Az I. félidőben nem igazán éreztük a ritmust, de a II-ban odaraktuk magunkat keményen és ilyenkor, ahogy szokott, jött is az eredmény.
Plókai Mihály: – Végre korrekt játékvezetés volt. Egyenlő erők küzdelmével, sajnos mi a meccslabdát kihagytuk, és az ellenfél az utolsó percben egy jól eltalált lövéssel megnyerte a mérkőzést. A döntetlen igazságosabb lett volna. Sajnos, míg a csapatom az utolsó percig nem tud koncentrálni, addig jobb eredményt ne várjunk. Gratulálok Biharnagybajom csapatának!

 

 Nem kezdődött jól a szombat délután, hiszen ificsapatunk 6-0ás félidő után 12-0-ás vereséget szenvedett és továbbra is 0 ponttal az utolsó helyen áll.

A felnőttek ennél az eredménynél azért jóval szorosabbra számíthattak, ez végül igaz is lett. Az I. félidő elején gyorsan megszerezhettük volna a vezetést. De a beadások utáni fejesek a kapu mellé, vagy fölé szálltak. A játékrészt nagy kapkodás, rengeteg hiba, de nagy hajtás jellemezte. A félidő közepén szinte a semmiből megszerezte a vezetést a vendég csapat. Egy, a védők fölött átemelt labda átszállt Popovicson, majd az érkező csatár, nevezetesen Máté F. a menteni igyekvő Mátét Istvánt elfektette és közelről a kapunkba lőtt. 0-1 A gól után próbálkoztunk, de ezek a megmozdulások inkább egyéni akciók voltak. Somogyi Laci kétszer is közel járt az egyenlítéshez távoli lövéseivel. A félidőre azonban 0-1-el vonultak öltözőbe a csapatok.

A II. játékrészben mindkét oldalon több lehetőség adódott a gólszerzésre, de sokáig úgy nézett ki, hogy ez egy 1 gólos mérkőzés. A csereként beállt Schwarcz azonnal helyzetbe került és jól tartotta a labdát, de gólt neki sem sikerült szerezni. A 70. perc környékén ellenfelünk kapusa kiejtett egy labdát a kezéből, amire Czibi Zsolti startolt a leghamarabb, jutalma pedig az egyenlítő gól és szezonbeli 5. gólja lett. 1-1  Ekkor azt mondhattuk, hogy tényleg megérdemelt ez az eredmény, hiszen továbbra is adódtak helyzetek mindkét kapu előtt. A 88. percben viszont Somogyi Laci következő lövése már utat talált a halóba. A 16-os sarkáról leadott lövése a rövid felsőben kötött ki. 2-1 ide. A végén már nem történ említésre méltó esemény, újra nyertünk!

 Rossz hír a jó mellett, hogy a csereként beállt és egyébként 2 hete visszatért Schwarcz M. térde megadta magát nem sokkal a vége előtt, rá műtét vár a hét folyamán. Jobbulást!!

 

Október 2-án játsszuk következő mérkőzésünket Körösszegapáti vendégeként 14-00-kor. 'Apáti csapata eddig 6 pontot gyűjtve a 12. helyet foglalja el a táblázaton. 13 gólt rúgtak és 19-et kaptak. Leggólerősebb játékosuk Miczura Varga Krisztián, aki 5 gólt jegyez.

 

Hajrá Biharnagybajom!

 

A mappában található képek előnézete Felnőtt csapat játékosai

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.