Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra győzelem!

2010.09.13

 

Lovas Napok ide, vagy oda csapatunk 200 néző jelentlétében 3-1 arányban verte a konyáriakat.

Biharnagybajom-Konyár 3-1 (1-0)
200 néző, vezette: Hajdú I. (Katona L., Pető S.).
Biharnagybajom: Oláh G. - Gál P. (Boruzs I.), Máté I., Homoki T., Boruzs N., Vas A. (Salya P.), Popovics I., Kiss G. (Kovács I.), ifj. Popovics I., Czibi Zs. (Tasnádi I.), Somogyi L. Edző: Dan László.
Konyár: Bagdán Z. - Kristóf  S. P. (Fülöp A.), Szarvas I., Kerékgyártó R., Kiss S., Szabó B., Fábián T. (Kovács L.), Máthé G., Varga D., Varga S., Horváth Z. Edző: Czakó Viktor. Gól: Popovics I., Vas A., Ifj. Popovics I., illetve Kiss S. Jók: Ifj. Popovics I., Popovics I., Vas A., Máté I., illetve Kiss S., Varga D., Varga S. Ifi: 0-8.
Dan László: – Annak örülök, hogy Czakó Viktor barátom az egyenlítésük után azt hitte, hogy megnyerik a mérkőzést és ez nem így történt. Amúgy egy nyíltsisakos jó mérkőzésen, amelyen hullámzott a játék, megérdemelt győzelmet arattunk.
Czakó Viktor: – Felvállaltunk egy nyíltsisakos játékot, egy nagyon jó erőkből álló ellenféllel szemben. Megvoltak a lehetőségeink de a mérkőzés összképét mutatja, hogy a szépítő gólt az egyik védőnk szerezte szabadrúgásból. Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten győztek.

 

A tavaszi 4-0-ás sima vereség után vissza szerettünk volna vágni Konyárnak, mint kiderült ez sikerült is teljesíteni a hétvégén.

Az ifisták sokáig jól tartották magukat a listavezető ellen, még komoly helyzetük is adódott, de kihagyták azt. 0-3-as félidő után 0-8 lett a vége. Ezen a héten az ugyancsak 0 pontos Szentpéterszeg ellen már több esélyük lesz a pontszerzésre. Sok sikert nekik.

 

A felnőttek tapogatózva kezdték a meccset, nem sok helyzetet alakítottak ki a csapatok az első félidőben. Sok hibával, de fegyelmezetten játszottunk. Hogy nem 0-0-val vonultak a csapatok az öltözőbe,arról Popovics Pisti 44. percben szerzett pontosan elvégzett szabadrúgása tett.    1-0 ide.

A 2. félidő, ahogy már megszoktuk megint eseménydúsabb volt. Sok kihagyott helyzet jellemezte a félidő elejét. Nálunk Vass Bandi lőtt kapásból ballal a kapufára, ellenfelünk lövésénél pedig a felsőlécen csattant a labda. Egy a kapunktól 17-18 méterről megítélt szabadrúgást éppen még reklamáltuk amikor a konyáriak gyorsan elvégezték, de azt óriási bravúrral tolta ki szögletre Oláh Gergő. Néhány perccel később megint egy közeli szabadrúgást kapott, de azt már értékesítette is Kiss S. Nagy erővel laposan a hosszúba lőtte az egyenlítő gólt. Nem tartott sokáig örömük, mert egy a félpáyáról elvégzett szabadrúgás megpattant saját játékosukon, a labda Ifj. Popovics elé hullott. Lövését nagy bravúrral hárította kapusuk, a kipattanót Pisti a felső lécre emelte, de az újra visszapattant most "Cerka"  elé, aki már nem hibázott. 2-1 ide. Nem sokkal később megint Ifj. Popovics került helyzetbe, de kisodródott, ott viszont vállalt egy merészet és az alapvonaltól 1 méterről a kapufa és a kapus között a rövidbe vágta a labdát. 3-1  Szépen visszaálltunk, tartottuk a labdát, helyzetek adódtak mindkét oldalon, de az eredmény nem változott.

Megérdemelt győzelmet arattunk, viszont ezen a héten nehéz meccs vár ránk, idegenben játsszunk Szentpéterszeg ellen, akik az utólsó két meccsükön jelezték, az első 3 forduló számukra kisiklás volt. Megverték előbb az addig listavezető Földest hazai pályán 6-1-re majd múlt héten az addig 2. helyen lévő Kismarja otthonából hoztak el egy pontot, 1-1-el.                     A mérkőzés vasárnap 15.00-kor kezdődik, előtte 2 órával az ifi.

Hajrá Biharnagybajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.