Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vereség Szerepen

2010.09.06

Szerep-Biharnagybajom 7-3 (2-0)
200 néző, vezette: Katona L. (Hajdú I., Fekete L.).
Szerep: Béres I. - Oláh Á., Tarcsi T., Tóth L., Szabó B., Varga L. (Bende Z.), Varga J. (Tarcsi K.), Szabó G., Nagy R. (Bodó L.), Szilágyi T. (Mátyás A.), Zagyva Gy. (Mile L.). Edző: Bodó Lajos.
Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I. (Gál P.), Máthé I., Homoki T. (Salya P.), Boruzs N. (Kiss S.), Boruzs I. (Kovás I.), Popovics I., Kiss G. (Vass A.), ifj.Popovics I., Czibi Zs., Somogyi L. Edző: Dan László. Gól: Varga L. (2), Szilágyi T. (2), Zagyva Gy., Berde Z., Mátyás A., illetve Vass A. (3). Jók: mindenki, illetve Vass A. Ifi: 13-1.

 MESTERSZEMMEL

Bodó Lajos: – Nagyon nagy akarással és megfelelő odafigyeléssel játszottunk,  melynek ilyen nagyarányú győzelem lett az eredménye, büszke vagyok a fiúkra. Gratulálok a csapatnak, valamint Vass András barátomnak, aki az ellenfél csapatában 40 perc alatt mesterhármast ért el.
 

Dan László: – Tudtuk, hogy amelyik úton elindultunk, benne lesznek ilyen vereségek is, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar bekövetkezik. Csapatom olyan 60-70 %-on volt, de ez cseppet sem kisebbíti a Szerep sikeres teljesítményét, megérdemelten nyertek. Feldolgozzuk és megyünk tovább.

Az ificsapat újra nagy arányú vereséget szenvedett szombat délután, a végeredmény 13-1 lett. Gólszerző Gorzsás Lajos.

Az ifik mellett azonban a felnőtt gárda is sok gólt kapott, de ami fájóbb, sima vereséggel zárták a mérkőzést.

Legutóbb Földesen kaptunk ki még az előző bajnokság 25. fordulójában és az is nagy arányú 7-2-es vereség volt. Most önbizalom és jó kedv előzte meg a mérkőzést, ami az első 10 percben szertefoszlott, hiszen egy érdekesen megítélt közvetett szabadrúgást vágott Varga L. a kapunkba 8 méterről a szétugró sorfal között. 1-0  A csapatjátéknak még jelét sem adva nem tudtunk erre reagálni, helyzetünk egy szépen kijátszott szabadrúgásból volt, de a fiatalabbik Popovics kihagyta azt. Egy védelmi megingást követően pedig Zagyva 2-0-ra módosította az állást. A félidő is így zárult.

A 2. félidőben, mint már megszoktuk több esemény történt, sajnos ezek most negatívak voltak ránk nézve. Rövid idő után már 4-0-ra vezetett Szerep, amikor már a pályán lévő Vass Bandi megszerezte önmaga és a csapat első gólját, rövid időre fellelkesedett a csapat, de gyorsan jött a kegyelemdöfés. 5-1 Majd gólváltások "Cerka"- Szerep-"Cerka"- Szerep leosztásban és ki is alakult a végeredmény, 7-3 nem ide.

Gratulálunk Szerepnek, akik végig lelkesen játszva megérdemelten nyertek.

Első bajomi mesterhármasához pedig Vass Andrisnak gratulálunk, aki szülinapját a héten ünnepelte.

Következő forduló Konyár ellen hazai pályán 09.11-én 15.30-tól!

Konyár 1 ponttal és 7-13-as gólaránnyal 13. helyen áll, míg mi 7 ponttal 13-13-as gólaránnyal a 6. helyet foglaljuk el. Tavaly tavasszal idegenben 4-0-ás vereséget szenvedtünk,míg ősszel 5-2-es győzelemnek örülhettünk hazai pályán.

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.