Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vereséggel kezdtünk

2011.08.23

Elmúlt hétvégén a megújult csapatok találkozóján, megérdemelt hazai siker született.
3-0 után egy megítélt tizenegyest értékesített id. Popovics, mellyel beállította a végeredményt.
A mérkőzésen mindkét oldalon egy-egy kiállítás volt, nálunk Somogyi Lacit küldte idő előtt az öltözőbe Csiszár játékvezető.

Íme a jegyzőkönyv:

Báránd–Biharnagybajom 3–1 (2–0)

300 néző, vezette: Csiszár K. (Katona L., Török Cs.).

Báránd: Katona Cs. – Kiss P., Török Zs. (Dr. Kovács M.), Varga L., Mester L., Békési L., Víg N. (Bagoly D.), Major L. (Majoros Cs.), Nagy Z., Koncz Cs., Török D. (Lévai Zs.). Edző: Majoros Csaba.

Biharnagybajom: Oláh G. – Madar Z., Popovics I., Gorzsás L. (Szőlősi P.), Ugrin L., Rigó P. (Bajnok I.), Gál P., Földesi A. (Nagy Zs.), Somogyi L., Kiss G., ifj. Popovics I. Edző: Földesi Ambrus. Gól: Mester L., Török Zs., Major L., illetve Popovics I. Jók: Mester L., Varga L., Katona Cs., Nagy Z., illetve Gorzsás. Ifi: 6-0. Kiállítás: Békési L., illetve Somogyi L.

Majoros Csaba: – Köszönjük a támogatóknak, köszönjük a közönségünknek a csapat fennmaradását. Ilyen győzelmekkel tudjuk ezt meghálálni. Sok sikert kívánunk Arany Lászlónak az új csapatában.

Földesi Ambrus: – A korán bekapott gólt a csapat nem tudta feldolgozni.

 

"Az új bárándi csapat a Katona Csaba, Koncz Csaba, Kiss Péter, Varga László, Nagy Zoltán, Békési Lajos, Major László, Török Zsolt, Török Dávid, Mester László, Vígh Norbert összeállításban lépett pályára. Már a kezdés után néhány perccel egy szöglet után Major László lőtte az alsó sarokba a 16-os vonaláról (1-0). A vendég csapat a kapott gól után ziccert tudott kialakítani, de kapusunk bravúrral védte a lövést. Az első félidőben inkább a bárándi csapat akarata érvényesült és sikerült újabb gólt lőni. Szintén egy szöglet után Mester László fejelte a labdát a felső kapufára, a lepattanót pedig Török Zsolt lőtte a kapuba (2-0). Az újabb szerzett gól után már megnyugodott a csapat és szépen járatta, de nem volt szabad hátradőlni, nem a bajomi csapat egy kapufát lőtt. Az első félidőben ennyi történt, következhetett a második. Ebben a félidőben is volt olyan időszak, amikor a bárándi csapat irányított, de volt olyan is amikor a vendég alakulat szorította be a bárándiakat. Viszont nem sikerült még mindig gólt lőniük, de kaptak még egyet. Török Zsolt futott a szélen, lehagyta az emberét, beadta középre, Mester László pedig a kapuba gurította a labdát (3-0). Ezután a bíró valamit befújt, de senki nem tudta hogy mit, Békési Lajos pedig reklamálás miatt megkapta második sárgalapját, így csapatunk emberhátrányba került. Ezek után pedig még egy büntetőt is befújt a bajomi csapatnak, amit már be is lőttek (3-1). Mester Lászlónak volt egy veszélyes távoli lövése, de sajnos az nem találta el a kaput. Egy durva szabálytalanság után pedig egy bajomi is ki lett állítva."

beszámoló : Varga Roland

forrás: http://www.barandkse.gportal.hu/

 

Ezen a héten javíthatnak a fiúk, Pocsaj gárdája látogat Bajomba két volt labdarúgónkkal Popovics Marcellal és Szvára Imrével.

Sok sikert nekik új csapatukban, de bajomi győzelmet a mérkőzésen.

Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.